Over Jochem Verdonk

Jochem Verdonk (1974) is een gedreven man, met een bijzondere belangstelling voor communicatie. In al zijn vormen. Alle mensen hebben een natuurlijke behoefte aan contact. Dankzij communicatie leer je andere mensen kennen, ontdek je de wereld en kun je je als mens ontwikkelen.

Daarnaast heeft Jochem een neus voor "witte gaten": dingen waar behoefte aan is, maar die er nog niet zijn. Vol energie zet hij zich in voor een passend antwoord op de vraag. Met zijn enthousiasme en visie betrekt hij anderen bij zijn projecten. Zo heeft Jochem aan de wieg gestaan van allerlei nieuwe initiatieven.

CV

Voor Studio Verdonk heeft Jochem bij verschillende werkgevers gewerkt. Hij is adviseur, bureaumedewerker, beleidsmedewerker en projectleider geweest. Ook doet hij al jaren vrijwilligerswerk, zowel uitvoerend als bestuurlijk.

Een greep uit zijn activiteiten:

  • Veertien jaar ervaring bij diverse belangenorganisaties voor transgenders, waar ik heb geleerd dat voor jezelf opkomen begint met kennis.
  • Zes jaar adviseur bij een informatiecentrum, waar ik heb geleerd dat voorlichten een kunst is.
  • Twaalf jaar ervaring bij diverse belangenorganisaties voor doven en slechthorenden, waar ik heb geleerd dat taal een gereedschap is.
  • Negen jaar studie biologie, waar ik heb geleerd dat de natuur -net als Vrouwe Justitia- geen onderscheid maakt.